9 Mayıs 2014 Cuma

Kaichou wa Maid-sama!




Yıl: 2010
Bölüm Sayısı: 26
Bölüm Süresi: 25 Dakika
Yayın Şekli: TV
Diğer İsimleri: Maid Sama!
Tür: Drama, Romantik, Komedi, Okul, Hizmetçi, Shoujo
Yönetmen: Sakurai Hiroaki
Orijinal Hikâye: Fujiwara Hiro
Firma/Stüdyo: J.C.Staff





Misaki Ayuzawa önceden erkek lisesi olan bir lisede karma eğitime geçildikten sonra başa geçen ilk kız öğrenci konseyi başkanı olur. Katı disipliniyle okulun kurallarını herkese benimsetmeye çalışır, ancak erkekler bu konuda bir hayli haylazlardır ve en kötüsü ise Usui Takumi adlı gençtir. Misaki'nin bu katı karizmatik tavırlarının ardında ise bambaşka bir gizem yatmaktadır. Ailesine yardım etmek amacıyla bir hizmetçi kafesinde çalışmaktadır ve bu sırrı okulundan kimse bilmemektedir. Ta ki sınıf arkadaşı Usui Takumi onu görene kadar.




Her karakteri ayrı bir eğlenceli olan bir seri. Ana karakterlerimizin ikisi birden ayrı bir candır. Misaki'nin karakteri ne kadar karizmaysa Usui'nin apayrı bir karizmadır. Tabii ağır basan Usui'dir. Usui seriyi baştan sona götüren en büyük etken bile diyebilirim. Harika bir karakter yaratmışlar. Kızların hayalini kurdukları mükemmel erkek tiplemesine yaraşan nadir erkeklerden biri diyebilirim açıkcası. Hani on parmağında on marifet! İşte bu Usui için söylenmiş olmalı. Zengin bir aileden gelmesinin etkileri var bunda tabii. Şu ana kadar bilmediği veya yapamadığı bir şey görmedim sanırsam.

 


Usui'nin yeteneklerinden ayrı müthiş bir yakışıklılığı var! Sarı saçlar ve yeşil gözler! Bir de gözlüklü hâlini görün hele! Harika ya! Tek kötü yanı biraz sapık kendisi. Tabii bu sapıklık sadece Misaki'nin yanında oluyor sanırım. Zaten Misaki'den başkasını gözleri görmüyor! Ve evet, bütün kızların istediği şey ise bu... Benden başkasını gözlerin görmesin =P Tabii bu maalesef pek de olmuyor erkeklerin çapkınlıklarından dolayı. Ayrıca Usui'nin hüzünlü bir geçmişi var ve biz bunu maalesef animede detaylıca göremiyoruz... Her neyse =P Valla sadece Usui'yi anlatmak istiyorum burada var ya haha =P Uzun zaman önce izledim seriyi o yüzden pek bir şey diyemeyeceğim. Bugün iki özel bölümünü izlediğim için taze taze tanıtayım dedim burada. Güzel bir seridir, kesinlikle tavsiye ederim =)







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder